2014. szeptember 10., szerda

Napsugaras köret

Idézzük meg a nyarat. No, nem  asztaltáncoltatásra gondoltam. Maradjunk csak a jól bevált főzésnél. Elő újra a sütőzacsival. Jöhet egy kis napsugaras extrém zöldséges keverék pár percben:


És felvonulnak a hozzávalók:

- a meleg narancssárgát, a sárgabélű őszibarack képviseli,
- ehhez jön a színben hozzá harmonizáló burgonya,
- majd a nagy kedvenc, a ragyogó lila és karcsú padlizsán,
- a fűszereket az oregáno és néhány szál snidling képviseli.

Ezeket mind-mind rakjuk bele a zacsiba, öntsünk rá az olívaolajat, sózzuk, rázzuk és tegyük be a sütőbe, amelyet előmelegítettünk 200 fokra.
A barack édeskés íze nagyszerűen keveredik a zöldségekkel, én így magában kedvelem, de lehet körete halnak és más húsféleségnek is.


snidling

oregáno


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése