2015. január 8., csütörtök

Sajtos-olajbogyós wrap

Ajaj, fel kell kötni a köténykéjét, annak aki engem meghív egy kis evészetre, mert a tiltó lista elég hosszú. Ezt nem ehetem, azt sem, no azt meg pláne nem. Szóval erőteljes gondolkodásra késztetem a vállalkozó szelleműeket. De családom nőtagjai ebben nagyon profik. Nagyi rendületlenül keres és keres újabb, és újabb recepteket, lányom meg lazán improvizál.


 Hozzávalók:

- 2 db tojás
- 1 ek hagyma
- 1/2 kápia
- 6-8 szem zöld olajbogyó
-  2 ek kukorica
-  kecskesajt
-  fűszerek: kapor, bazsalikom, oregáno

Kevés olajon megpároljuk a felaprított hagymát. Ezután belejön az apróra kockázott paprika és a kukorica. Majd fedő alatt, kis vízben tovább pároljuk. Következik a negyedelt olajbogyó, némi saját lével. Fűszerezzük. Ha megpuhultak, lefőzzük a levét és fenn marad olajban kisütjük a felvert tojásokat, palacsinta formájúra. Amikor kicsit meghűlt, beletöltjük a a ragut, rámorzsoljuk a kecskesajtot és fogpiszkálóval összetűzzük.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése